Tove Kindt-Larsen

Tove Kindt-Larsen (1906-1994) var fra 1930'erne til 1960’erne en af Danmarks mest fremtrædende designere. Hun havde en fin kvalitetssans og og en evne til at arbejde i et anerkendt formsprog, der meget præcist ramte tidens trends. Tove skabte mange banebrydende designs med udgangspunkt i materialet rattan. Disse designs var ofte inspireret af naturen.

I 1937 vandt Tove Kindt-Larsen førstepladsen i en konkurrence afholdt af Snedkerlauget. Samme år afholdt Dansk Sivlaug en konkurrence for kurvemøbler, hvor Tove Kindt-Larsen vandt tredjepladsen med lænestolen “Swing”.

Udforsk vores ikoniske møbler af Tove Kindt-Larsen

Tulip

Den flotte Tulip Lænestol og Tulip Sofa blev designet af Tove Kindt-Larsen i 1936, og blev oprindeligt produceret af Robert W. i 1940'erne. I designet har Tove formået at forene komfort, godt håndværk og tidløshed. Det feminine udtryk er et godt eksempel på det talent, Tove havde for møbeldesign.

Tulip-lænestolen fås også i en udendørs version, Tulip Exterior Lænestol.

Swing

Den elegante Swing Lænestol og Swing Sofa blev designet af Tove Kindt-Larsen i 1937. Samme år vandt lænestolen tredjepladsen i en konkurrence for kurvemøbler afholdt af Dansk Sivlaug. 

Find produkt