Bemærk venligst at vi ikke afsender varer i uge 29, 30 & 31. God sommer!

Robert W.

Robert W. (1825-1902) var kendt som den bedste kurvemager i Danmark, og mange, nu alment kendte og respekterede designere, besøgte hans værksted for at opnå viden, indsigt og få en forståelse for flet- og kurvemager-håndværket. Blandt dem var de danske arkitekter Arne Jacobsen, Viggo Boesen, Nanna & Jørgen Ditzel og Kay Bojesen, der alle fik lavet mange af deres prototyper på Robert W's værksted i København.

Robert W. blev udpeget som kongelig hofleverandør i 1914, da den danske Kong Christian X lavede en stor bestilling på møbler lavet i rattan til indretning af Klitgården.

I dag er Robert W. kendt som pioneren indenfor produktion i rattan materialet. Han satte kursen, gennem solidt håndarbejde og ved at udfordre materialets muligheder, for hvordan vi producerer rattan-møbler i dag.

Udforsk vores ikoniske møbler af Robert W.

Robert Spisebordsstol

Den elegante Robert Spisebordsstol er designet af Robert W. i 1901. Stolen er håndlavet med stor ekspertise, som ses i de fine detaljerede viklinger i sæde og ryg.

Robert-stolen fås også i en udendørs version, Robert Exterior Spisebordsstol.

Fleur Spisebordsstol

Den romantiske Fleur Spisebordsstol er designet af Robert W. i 1902. Stolens mange detaljer viser hvordan Robert W. konstant udfordrede rattan-materialets alsidighed og fleksibilitet.

Find produkt