Projekter

Anmod om en B2B konto

Sika Kontrakt er vores tilbud rettet mod professionelle og virksomhedsejere, der har brug for møbler, der kombinerer styrke med stil og er nemme at vedligeholde.

Kontakt os på: 66154224 eller info@sika-design.com

Vores møbler egner sig til brug på hoteller, restauranter eller andre steder, hvor møblerne udsættes for hårdt og hyppigt brug. Udendørsmøblerne tåler også udfordrende vejrforhold.
Mange hoteller, restauranter og krydstogtskibe over hele verden kan allerede byde deres gæster velkommen med møbler fra Sika-Design. Vi er glade for at kunne tilbyde vores rådgivning og hjælpe med forespørgsler vedrørende vores møbler og dine specifikke behov.

LÆS MERE OM MATERIALERNE

Materialer inde & ude

Rattan – et naturligt og bæredygtigt materiale

Rattan er en slyngplante der gror i bla. Indonesien og Malaysia. Rattan er en af de hurtigst voksende planter og omdanner CO2 til ren luft. Rattan regenererer inden for 5-7 år.
Med Sika-Designs indendørs rattan-møbler kan du indrette dit hjem med lette, dog meget stærke møbler, lavet af et af verdens mest bæredygtige materialer.

VEDLIGEHOLDELSESFRIE MATERIALER

Udendørsmøbler fra Sika-Design er flettet med en fiber lavet af slidstærk polyethylen. Strukturen af fibrene giver fleksibilitet og optimal komfort. Sika-Design fiberen er fremstillet til at modstå vejrforhold over hele verden. Alle udendørsmøbler fra Sika-Design er lavet på et aluminiumsstel eller på et varmgalvaniseret og pulverlakeret stål stel.

UNIK KOMFORT

Siden 1940’erne har Sika-Design designet møbler med komfort, kvalitet og bæredygtighed som vores vigtigste krav til design og fremstilling. Sika-Design benytter sig af den højeste kvalitet af udendørs møbler. Vores kollektioner er designet til at leve længe. 

Find produkt