Bemærk venligst at vi ikke afsender varer i uge 29, 30 & 31. God sommer!

Franco Albini & Franca Helg

Franco Albini (1905-1977) var en italiensk arkitekt og designer, der var berømt for sin evne til at forene moderne minimalistisk møbeldesign med traditionelt italiensk håndværk. Gennem sit arbejde opnåede han tre Compasso D'Oro-priser, den mest prestigefyldte italienske designpris.

I 1951 blev Franco Albini forretningspartnere med Franca Helg (1920-1989), der også var arkitekt og designer. Fra dette tidspunkt spiller Franca en afgørende rolle i adskillige af Franco Albinis designs. Franco og Franca var aktive både inden for møbler, arkitektonisk planlægning og industrielt design. Sammen designede de mange kreationer med modernismens nye former.

Udforsk vores ikoniske møbler af Franco Albini & Franca Helg

Belladonna Sofa

I 1951 designede den italienske duo, Franco Albini & Franca Helg, den ikoniske Belladonna Sofa. Sofaen har et meget elegant udtryk med sin fine åbne vævning og den smukke buede ryg. Konstruktionen giver indtryk af, at sædet sidder på en piedestal, hvilket giver Belladonna-sofaen en nærmest majestætisk aura.

Sofaen fås også i en udendørs version, Belladonna Exterior Sofa.

Ottoman

I 1951, samme år som Belladonna-sofaen blev skabt, designede duoen den multifunktionelle Ottoman. Ottomanen er både skulpturel og elegant, især når den placeres sammen med den majestætiske Belladonna Sofa. Ottomanen udmærker sig ved at være et møbel til mange formål, da den både kan bruges som skammel og sidebord. Ottomanen kommer i to størrelser, Ottoman Lille og Ottoman Stor.

Ottomanen fås også i udendørs versioner, Ottoman Exterior Lille og Ottoman Exterior Stor.

Fratellino Barvogn

Den detaljerige Fratellino Barvogn blev designet i 1951. De mange buede former og detaljerede viklinger viser det store håndværk, der er bag hver enkel barvogn.

"Fratellino" er det italienske ord for "lillebror", og navnet refererer til barvognens størrelse. Fratellino-vognen er både funktionel og dekorativ, og passer perfekt ind i moderne boligindretning.

Luna Lænestol

Det originale design af Luna Lænestol blev lavet i 1967. Dette futuristiske design, som oprindeligt hed "Radar", blev lavet med reference til rumkapløbet, som i høj grad påvirkede mode og design i 1960'erne.

Lænestolen fås også i en elegant og vejrbestandig udendørsversion, Luna Exterior Lænestol.

Luella Spejl

Det elegante Luella Spejl blev oprindeligt produceret i Italien i 1950'erne. Kombinationen af rattan og det buede geometriske mønster gør spejlet lige så dekorativt som det er funktionelt.

Bistro-serien

Bistro-møblerne blev designet af Franco Albini og Franca Helg i 1950'erne. I den elegante serie finder du en Bistro Stol, en Bistro 2-Personers Bænk og en Bistro Bænk. Bistro-møblerne fås i to farver; Ivory og Black.

Bistro-serien er både elegant og detaljerig. De buede detaljer under sædet fortsætter op og bliver til et armlæn - og afslører, at der er dygtige arkitekter bag designet.

Find produkt