Charmerende, håndfarvede sengetæpper til soveværelset i 2020

Leder du efter et charmerende sengetæppe til soveværelset, der kan skabe stemning og blikfang i din indretning? Sika Design tilbyder håndfarvede, unikke sengetæpper i 100% bomuld.

Smukke, håndfarvede sengetæpper til soveværelset i 2020

Med sengetæpperne fra Sika-Design i charmerende farver kan du skabe en afslappet og hyggelig stemning i soveværelset. Sengetæpperne kommer i en blød kvalitet af 100 % bomuld og lader sig let kombinere med andre tekstiler og materialer. Prøv at kombinere de charmerende sengetæpper med en af vores rattan sengegavle

Et simpelt design

Det simple design og de blide farver er med til at skabe harmoni og ro i soveværelset. Sengetæpperne kan kombineres med en farverig pyntepuder og er med til at skabe lige det look du ønsker. Om du ønsker en hyggelig, moderne eller minimalistisk stil i dit soveværelse så kan sengetæpperne anvendes i alle tilfælde. Om du har en enkeltseng eller en dobbeltseng der har brug for et sengetæppe, så tilbyder vi dem både i størrelserne 200 x 230 cm og 240 x 260 cm. Farveudvalgt er inspireret af vores skandinaviske arv og du kan vælge mellem seks tidløse farver; beige, koksgrå, lyserød, rosa, blå og mauve.

 

Om Sika-Design

Sika-Design A/S er Danmarks ældste kurvemøbelfabrik. Udover at producere komfortable rattan fletmøbler tilbyder vi interiør til boligen under kollektionsnavnet Atmosphere. Målet var at skabe in kollektion der er inspireret af naturen og forskellige kulturer verden over men med et twist af Skandinaviens lyse og mørke farve kombination. Alle produkterne er håndlavet og er med til at skabe en hyggelig atmosphere i hjemmet.

Læs mere om hvem vi er og hvad vi laver her: Vores historie

Find produkt