Franske bistro stole til udendørs brug - Alu Affaire

Vi har ændret i opskriften på 4 af vores eksisterende stole fra Affaire kollektion, så de er resistent over for alt slags vejr.

De nye bistro stole er lavet med en ramme af aluminium istedet for rattan træ, vævet e lavet af samme vedligeholdelsesfri materiale Artfibre som resten af produkterne i vores Affaire kollektion.

- Artfibre har en meget komfortabel og blød struktur som giver bistro stolen den samme fleksibilitet og komfort som naturlig rattan.

De 4 nye bistro stole er lavet med en ramme i  hvid og hvid/cappucino farve. Alle 4 stole har højde der passer til et spisebord. 2 af modellerne er med armlæn og de resterende 2 er uden. Så du kan selv vælge hvilken af stolene du foretrækker og hvor meget plads du har.Se bistro stolene her
- Ved større bestilling, kan stolene laves i en farve kombination du selv vælger.   

Stabelbare og vedligeholdelsesfri bistro stole

Bistro stolene kan bruges af alle som vil have en fransk stemning i haven eller på terrassen, uden at skulle bekymrer sig om vedligeholdelse eller opbevaring af bistro stolene. Affaire stolene er stabelbare og kan nemt anvendes på en cafe eller restaurant med udendørs siddepladser.

Find produkt