Vedligeholdelse af Rattan møbler

Vedligeholdelse af rattan møbler

 
Rengøringstrin:

 1. Rengør forsigtigt:
  Støv dine rattan møbler regelmæssigt af med en blød klud. Brug aldrig fortyndere eller slibemidler til rengøring af møbler til flet eller rattan.

 2. Tør grundigt:
  Tør rattan møblet godt af med en fugtig klud. Der kan bruges en fugtig klud med en mild møbelrens, men pas på, at møblerne ikke blødgøres.
  OBS: Hvis møblet bliver overmættet, stilles møblet udendørs i sollyset til det er tørret. Det naturlige materiale vil normalt vende tilbage til sin oprindelige form, så pas på ikke at bøje det, mens det er vådt.

 3. Dug / Svamp:
  Behandling af dug eller svamp skal ske straks: Hvis der begynder dannelse, skal du bruge stærkt blegemiddel i sæbevand til at rengøre de berørte områder. Møblerne skal derefter straks tørres af udendørs.

 

 1. Undgå farven falmer: De naturlige fibre kan falme i stærkt sollys. Dette er en naturlig proces og ikke nødvendigvis dårlig. Om muligt skal du dog dreje dit møbel regelmæssigt for at fordelingen bliver jævnt. Du kan også overveje at installere persienner eller markiser for at reducere den ekstremme eksponering af sol.

 

 1. Fugtighed:
  Hold møblerne væk fra områder med ekstrem varme, da dette kan fordreje eller udtørre møblerne.
  Hvis du er i et særligt tørt område, tilføj fugt til luften med en luftfugter.

 

 1. Olie til Rattan:
  Hvis træet begynder at sprække på grund af overdreven tørhed, er det bedste at gøre for at sikre yderligere skade ved at behandle med kogt hørfrøolie og hæve rummets fugtighed.

Brug af møbler efter samling:

Affaire
: Vores Affaire-stole er til overdækkede områder udenfor om sommeren og ellers til indendørs brug. Stolene kan modstå en regnbyge, men ikke daglig regn. Når stolene bruges udendørs, bliver rattan gråt som teak.
Brug dem derfor ikke i kraftigt regn.
Opbevares indendørs, når de ikke er i brug, for at bevare dets skønhed.

Alu-Affaire: Udvendig brug. Vask rent med vand.

Avantgarde: Udvendig brug. Vask rent med vand.

Exterior: Udvendig brug. Vask rent med vand.

Georgia Garden: Udvendig brug. Vask rent med vand.

Icons: Kun indvendig brug. Vask ren med en fugtig klud.

Loom Living: Kun indvendig brug. Vask ren med en fugtig klud.

Originals: Kun indvendig brug. Vask ren med en fugtig klud.

 

Find produkt