Anmod om en B2B konto

Sika Kontrakt er vores tilbud rettet mod professionelle og virksomhedsejere, der har brug for møbler, der kombinerer styrke med stil og er nemme at vedligeholde.

Kontakt os på: 66154224 eller info@sika-design.com

Vores møbler egner sig til brug på hoteller, restauranter eller andre steder, hvor møblerne udsættes for hårdt og hyppigt brug.
 Udendørsmøblerne tåler også udfordrende vejrforhold.
Mange hoteller, restauranter og krydstogtskibe over hele verden kan allerede byde deres gæster velkommen med møbler fra Sika-Design. Vi er glade for at kunne tilbyde vores rådgivning og hjælpe med forespørgsler vedrørende vores møbler og dine specifikke behov.

STABELBARE STOLE

Stolene i Avantgarde kollektionen kan stables, hvilket er enormt vigtigt for mange restauranter og caféer. Siden 1940’erne har Sika-Design skabt møbler med komfort, kvalitet og bæredygtighed som vores vigtigste krav til design og produktion. Sika-Design har den højeste kvalitet af rattan-møbler og udendørsmøbler.

Rattan – et naturligt og bæredygtigt materiale

Rattan er en slyngplante der gror i bla. Indonesien og Malaysia. Rattan er en af de hurtigst voksende planter og omdanner CO2 til ren luft. Rattan regenererer inden for 5-7 år.
Med Sika-Designs indendørs rattan-møbler kan du indrette dit hjem med lette, dog meget stærke møbler, lavet af et af verdens mest bæredygtige materialer.

Skab dit eget unikke rum

Med møbler fra Sika-Design kan du indrette et moderne eller klassisk udendørs rum med vores luksus udendørsmøbler. Sika-Design er en dansk virksomhed og design fra Danmark er kendetegnet ved enkle og klare udtryk. Den nordiske minimalistiske og funktionelle måde at leve på er en stor del af vores designfilosofi. Vores udendørs kollektion er designet til at modstå stærk sol, kraftig regn og endda frost. Du kan lade dem stå udendørs hele året rundt.

Vores kollektioner er designet til at leve længe. Uanset om det er vores moderne eller mere klassiske møbel kollektioner, er du garanteret kontinuitet og stabilitet. Vi kan erstatte eller supplere indretninger med nye eller flere møbler, fra samme serie mange år efter.

VEDLIGEHOLDELSESFRIE MATERIALER

 Udendørsmøbler fra Sika-Design er flettet med en fiber lavet af slidstærk polyethylen. Strukturen af fibrene giver fleksibilitet og optimal komfort. Sika-Design fiberen er fremstillet til at modstå vejrforhold over hele verden. Alle udendørsmøbler fra Sika-Design er lavet på et aluminiumsstel eller på et varmgalvaniseret og pulverlakeret stål stel.

UNIK KOMFORT

Siden 1940’erne har Sika-Design designet møbler med komfort, kvalitet og bæredygtighed som vores vigtigste krav til design og fremstilling. Sika-Design benytter sig af den højeste kvalitet af udendørs møbler. Vores kollektioner er designet til at leve længe. 

TIDLØST DESIGN

Sika-Design er en dansk virksomhed og har haft succes med at udtrykke den danske "hygge" gennem indretning. Sika-Designs serier indeholder møbler og designs som er mere end 20 år gamle. Flere af Sika-Designs ældre designs er stadig populære klassikere den dag i dag.

Find produkt